Microsoft підтверджує проведення заходу Surface та Windows AI 21 березня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft офіційно оголосила про проведення цифрового заходу для представлення нових продуктів серії Surface, Windows і Copilot. Подія під назвою “Нова ера роботи”, запланована на 21 березня, буде спрямована на корпоративних клієнтів компанії. Очікується, що під час заходу буде представлено оновлені версії популярних пристроїв Surface Pro 10 і Surface Laptop 6, спрямовані на бізнес-сегмент. Особливу увагу під час заходу приділять покращенням у сфері штучного інтелекту для Windows 11.

За даними джерел, оновлені версії Surface Pro 10 і Surface Laptop 6 будуть мати незначні зміни у технічних характеристиках. Також планується версія Surface Pro 10 з OLED-дисплеєм.

Surface Laptop 6 може стати особливою цікавинкою завдяки новому дизайну з тонкими рамками дисплея, закругленими кутами, гаптичним тачпадом та USB-C і USB-A портами. Згідно з чутками, Microsoft планує випустити як моделі з процесорами Intel Core Ultra, так і моделі на базі Snapdragon X Elite. Очікується, що моделі з процесорами Intel з’являться у квітні, а моделі на базі Snapdragon – у червні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сторінка події Microsoft закликає “слідкуйте за останніми новинами щодо масштабування штучного інтелекту з Copilot, Windows та Surface”. Це свідчить про те, що захід буде з фокусом на просування “AI PC” від Microsoft.

Також Microsoft працює над новим AI-інструментом для Windows 11, який буде розроблено як вдосконалену версію її AI-помічника. Повідомляється, що він отримає назву AI Explorer і буде реєструвати всі ваші дії на комп’ютері, щоб ви могли шукати моменти в часовій шкалі за допомогою природної мови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.