Класичну трилогію S.T.A.L.K.E.R. вперше випустять на консолях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відома українська серія ігор S.T.A.L.K.E.R., ймовірно, отримає нове видання — Legends of the Zone Trilogy, яке перенесе три перші частини на консолі.

За даними Insider Gaming, на різних японських сайтах з’явилися можливості для попереднього замовлення S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy. Зазначається, що збірка міститиме S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля, S.T.A.L.K.E.R.: Чисте Небо та S.T.A.L.K.E.R.: Поклик Прип’яті.

Сайти, такі як Neowing та Rakuten, вже пропонують користувачам можливість оформити попереднє замовлення Legends of the Zone для PlayStation 4 за близько $40. Вказано, що запуск запланований на 27 червня 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі доступність видання обмежена лише PlayStation 4, але очікується, що Legends of the Zone Trilogy також з’явиться на консолях Xbox, оскільки попередній анонс відбувся перед майбутньою презентацією Partner Preview від Microsoft.

Це буде вперше, коли будь-яка з цих ігор з’явиться на консолях. Раніше планувалося, що першою на консолях стане S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, яка має вийти на PC та Xbox Series X|S.

Нагадаємо, що в січні українська студія GSC Game World опублікувала новий тизер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля та повідомила конкретну дату релізу. Однак через невизначені обставини випуск гри довелося перенести на початок осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.