“S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля” знову перенесено: цього разу GSC Game World визначили остаточну дату релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники української студії GSC Game World надали новий тизер “S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля” та поставили фінальну крапку у гостросюжетних очікуваннях геймерів. Попри запланований реліз у першому кварталі 2024, гравцям доведеться трошки зачекати — гра вийде на початку осені. Що саме призвело до цього рішення?

Студія звернулася до своєї геймінг-спільноти через соцмережі, розкривши, що планує випустити “S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля” 5 вересня 2024 року. Організатори Gamescom 2023 вже збирали фідбек від тисяч гравців, які переконали розробників у двох важливих моментах.

По-перше, гра вже “абсолютно відчувається і грається як S.T.A.L.K.E.R.”, зберігаючи той неповторний хардкорний стиль та атмосферу. Але, по-друге, є невеличкі “спорядження в рюкзаку”, тобто технічні моменти, які потребують уваги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами розробників, вони наполегливо працювали, щоб випустити гру в заплановані строки, але на початку цього року виявили технічні недоліки, які перешкоджали досягненню високих стандартів гравців. Тож рішення було прийняте: “чергова хвиля полірування” і перенесення релізу на 5 вересня 2024 року.

Щоправда, на сторінці гри в Steam все ще фігурує 30 березня 2024, але розробники обіцяють виправити це найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.