Нові номери Vodafone розпочинатимуться з +380 75

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках стратегічного розвитку мережі мобільного зв’язку, компанія «ВФ Україна» (Vodafone Україна) звернулася до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК) із запитом на надання дозволу на використання нового ресурсу нумерації коду мережі. У НКЕК схвалили запит оператора.

Таким чином, Vodafone зможе використовувати на території України нові номери, які матимуть наступний формат: +380 75 xxx xx xx. Місткість мережі для коду +380 75 становить 10 мільйонів номерів. Дозвіл на використання нового коду видано строком на п’ять років.

Представники компанії підкреслили, що на поточний момент Vodafone використовує коди мережі 50, 66, 95 і 99, кожен з яких має місткість у 10 мільйонів номерів. Важливо зазначити, що для перших трьох кодів уже використано понад 80% номерного ресурсу, а для коду 99 – понад 77%. У зв’язку з цим в оператора виникла потреба у додатковому ресурсі нумерації для забезпечення безперебійної роботи мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.