Apple представила нові MacBook Air з підтримкою двох зовнішніх дисплеїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці 2023 року компанія Apple випустила оновлене сімейство ноутбуків MacBook Pro з процесорами M3, M3 Pro і M3 Max. Це стало сигналом про швидке оновлення більш масових продуктів компанії. Як і очікувалося, сьогодні Apple представила нову лінійку ноутбуків MacBook Air 2024 року з процесорами M3. 15-дюймова модель оснащена стандартними процесорами M3, хоча 13-дюймові моделі продовжують використовувати M2, але їм доступне оновлення до M3.

За інформацією від Apple, процесор M3 на 60 відсотків швидший, ніж попередній MacBook Air M1, який першим скористався технологією Apple Silicon. Компанія, як і раніше, згадує минуле з процесорами Intel, стверджуючи, що нові системи до 13 разів потужніші, ніж старі MacBook Air, оснащені процесорами Core. Apple сподівається, що це настільки захоплива пропозиція, що користувачі зроблять рішучий крок і перейдуть на потужність M3.

При купівлі пристрою з M3, користувач отримує 8-ядерний процесор, 10-ядерний графічний процесор. Однак, як зазвичай для Apple, базові моделі мають лише 8 ГБ уніфікованої пам’яті. Не дивно, що навіть базова модель MacBook Pro M3 від Apple оснащена лише 8 ГБ пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple також рекламує свою нову 16-ядерну нейронну систему, яка покращує продуктивність штучного інтелекту на ноутбуках. Це обладнання може суттєво підвищити роботу штучного інтелекту як у macOS, так і в сторонніх додатках.

Цілком значне оновлення торкнулося також підтримки дисплея. Попередні процесори Apple M1 і M2 підтримували тільки один зовнішній дисплей, що сильно обмежувало можливості використання. Тепер же новий процесор M3 в MacBook Air підтримує до двох зовнішніх дисплеїв при закритій кришці ноутбука. При відкритій кришці MacBook Air M3 підтримує один зовнішній дисплей з роздільною здатністю до 6К і частотою оновлення 60 Гц. При закритій кришці ви можете під’єднати два зовнішні дисплеї з роздільною здатністю до 5К і частотою оновлення 60 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.