Люди відмовляються від Android заради старих iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася статистика переходів з Android на iPhone, яка показала, які моделі найчастіше вибирають такі люди. Інформацію зібрав 9to5Mac.

Згідно з джерелом, серед усіх покупців iPhone за 2023 рік приблизно 13% до цього користувалися Android-смартфоном. Виявляється, “перебіжчики” зовсім не прагнуть брати найсвіжіший і найдорожчий айфон, щоб спробувати найновіші фішки Apple – вони беруть моделі минулих років.

Судячи з опитувань, близько 80% власників Android-смартфонів у 2023 році придбали iPhone 1-3-річної давності. Наприклад, 10% купили iPhone SE, 8% – iPhone 12, і ще 11% – iPhone 13. Якщо врахувати, що з вересня 2023 року лінійка iPhone 14 теж стала торішньою, то кількість покупців старих айфонів стає ще більшою. Лише 20% людей, які мігрують з Android, купили пристрій лінійки iPhone 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дослідники припускають, що на те є дві причини. По-перше, цінники старіших iPhone набагато звичніші користувачам Android-смартфонів, які в середньому коштують дешевше. По-друге, новачки вважають, що для проби необов’язково одразу “вриватися в лакшері” і спочатку достатньо взяти трирічний пристрій, щоб придивитися до iOS.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.