Українська компанія Headway вже вдруге потрапила до рейтингу найвпливовіших компаній світу з цифрового навчання

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Headway – міжнародна EdTech-компанія з України, яка займається цифровим навчанням, отримала визнання від інвестиційної платформи Global Silicon Valley (GSV) і потрапила до списку GSV 150. Це відбувається вже другий рік поспіль.

Реклама

Отримана нагорода свідчить про визнання діяльності компанії у покращенні цифрового навчання і демонструє значущість її вкладу в цей сектор.

GSV відбирає лідерів серед тисяч бізнесів за такими критеріями, як масштаб та зростання прибутку, кількість користувачів та представленість у різних регіонах. У списку GSV 150 компанії охоплюють близько трьох мільярдів людей і сумарно генерують понад $23 млрд доходу щороку.

Ці бізнеси роблять навчання доступнішим для дітей та дорослих, допомагають здобувати вищу освіту та опановувати нові навички протягом усього життя.

Голова та засновник Headway Антон Павловський коментує цю подію: «Це вдруге, коли Headway знаходиться в цьому списку. Це підтверджує значення нашої мети – трансформувати освіту, зробити її доступною та інноваційною. Метод мікронавчання, що пропонують продукти Headway, мінімізує час і зусилля користувачів та показує високу ефективність. Наша робота змінює те, як люди навчаються та розвиваються, і ми пишаємось цим».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: