Українські хакери UA25 здійснили масштабну атаку на сайти рф

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Група українських хакерів, відома як UA25, не вперше продемонструвала значний успіх у своїй хакерській діяльності. За даними СтартКом ЗСУ, 25 лютого ця група провела велику атаку на російські сервери, як результат, вони здобули доступ до ряду російських сайтів та вивантажили понад 5 терабайтів конфіденційної інформації.

Реклама

Серед даних, до яких вдалося отримати доступ, були російські логістичні матеріали, засекречені матеріали адвокатів та інформація з деяких маркетплейсів. Також групі вдалося проникнути до внутрішніх серверів країни-агресора.

Ця атака відбулася на тлі попередніх успішних дій хакерської групи. Наприкінці січня кіберфахівці з Головного управління розвідки України та IT ARMY вже зламали російську програму керування дронами, яку використовують російські військові для наведення ракет.

UA25 продемонстрували високий рівень компетентності у своїй діяльності, що свідчить про те, що українські хакери активно працюють на захист національних інтересів в кіберпросторі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: