Windows вперше в історії буде оновлюватися по-новому

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Microsoft тестує оновлення Windows 11 без перезавантаження. Про це пише IT Home.
Згідно з джерелом, у бета-каналі Windows Insider Dev з’явився новий тип апдейтів – сама Microsoft називає їх “гарячі патчі”. Ключова особливість таких оновлень у тому, що вони вперше в історії не вимагатимуть перезавантаження комп’ютера під час інсталяції, при цьому всі зміни в системі застосовуватимуться миттєво.

Реклама

Microsoft заявляє, що принцип роботи “гарячого виправлення” полягає у “виправленні коду пам’яті працюючого процесу без його перезапуску”.

Зараз новий тип “гарячих” апдейтів тестується для щомісячних патчів Windows 11, а в майбутньому, можливо, перекочує і в більші випуски. Необхідність перезавантаження і очікування встановлення вважається найбільш дратівливою особливістю оновлень Windows, через що багато хто прагне зовсім їх відключити. Нововведення точно сподобається користувачам Windows 11.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: