SoftServe виграв головний приз на NATO TIDE Hackathon 2024, презентувавши інноваційні рішення для союзників НАТО

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українська компанія SoftServe знову підтвердила своє технологічне лідерство, здобувши перемогу у двох із трьох челенджів на військовому хакатоні НАТО TIDE Hackathon 2024 та отримавши головний приз. Це надзвичайно важливе досягнення для української компанії, яке демонструє її високий рівень компетентності та ефективність роботи в області інноваційних технологій. Про це представники SoftServe розповіли AIN.UA.

Реклама

На цьому хакатоні команди боролися у трьох змаганнях: Wargaming LLM, Pharmaceutical Thesaurus та Noisy Speech to Text. SoftServe, представляючи команди Valkyrie-1 і Valkyrie-2, переміг в першому та другому челенджах відповідно. У першому випадку, команда розробила мобільний додаток для медичних спеціалістів, який дозволяє синхронізувати дані з різних систем у єдину базу медикаментів, спрощуючи пошук відповідників ліків. У другому челенджі, інженери SoftServe створили гру, що допомагає тренувати команди НАТО у проведенні операцій у різних вимірах.

Варто зазначити, що на хакатоні змагалося 34 команди з 21 країни, переважно представники державних та оборонних структур. Українська SoftServe була однією з п’яти приватних компаній, які брали участь у змаганні, і здобула перемогу у двох челенджах.

Ця перемога стала третьою для SoftServe на хакатонах НАТО, що є доказом високої ефективності її роботи та високого рівня компетентності. Попередні перемоги компанії викликали зацікавленість і визнання серед експертів та представників НАТО, що підкреслює вагомість цього досягнення для української технологічної галузі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAIN.UA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: