AirPods Pro мало не назвали AirPods Extreme

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У місяці, що передували анонсу AirPods Pro у жовтні 2019 року, компанія розглядала можливість перейменування бездротових навушників у AirPods Extreme, згідно з внутрішньою інформацією , отриманою виданням MacRumors.

Назва AirPods Extreme була запропонована принаймні одним із членів керівництва Apple, але компанія в кінцевому підсумку вирішила перейти до брендингу AirPods Pro після того, як багато співробітників виступили проти такої назви.

У минулому Apple вже використовувала бренд Extreme для знятого з виробництва маршрутизатора AirPort Extreme і бездротової карти для комп’ютерів Mac, вперше випущених в 2003 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У результаті назва AirPods Pro більше відповідає брендингу Apple для кількох продуктових лінійок. Крім AirPods, Apple пропонує звичайні та Pro-версії iPhone, iPad та Mac, а в майбутньому, ймовірно, з’явиться і звичайна версія гарнітури Apple Vision Pro. Тим не менш, за минулі роки компанія використовувала кілька інших суфіксів для продуктів вищого класу, наприклад AirPods Max і Apple Watch Ultra.

Apple випустила друге покоління AirPods Pro у вересні 2022 року, а через рік оновила навушники, додавши в них зарядний кейс з інтерфейсом USB-C і кілька інших функцій. Третє покоління AirPods Pro, за чутками, буде випущене у 2025 році.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.