Власники Apple Vision Pro повідомляють про тріщину на склі: заміна обійдеться до 800 доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Деякі користувачі Apple Vision Pro повідомляють, що на фронтальному склі в районі перенісся з’явилися тріщини.

Реклама

Усі користувачі залишали Apple Vision Pro підключеною до акумулятора пристрою. Дехто вважає, що проблема може бути пов’язана із заряджанням гарнітури з одягненим м’яким чохлом, що може спричинити проблему з перегрівом скла. Це нібито призводить до появи тріщини в найслабшому місці скла.

Коли AppleInsider зв’язався зі службою підтримки Apple з приводу цієї проблеми, сайту повідомили, що для ремонту їм доведеться заплатити франшизу AppleCare у розмірі 300 доларів. Якщо користувач не скористався AppleCare, йому доведеться викласти 800 доларів.

Занепокоєння викликає той факт, що тріщина з’являється в одному і тому самому місці на всіх порушених гарнітурах. Apple ще не прокоментувала цю проблему і, можливо, компанія зберігатиме мовчання з цього приводу, якщо тільки не почне з’являтися більша кількість подібних повідомлень.

Як пише AppleInsider, постраждалим користувачам слід звернутися в службу підтримки Apple і попросити передати їхню справу на вищий рівень, щоб прискорити розслідування потенційного дефекту в пристрої.

Якщо виявиться, що це широко поширена проблема, Apple може бути змушена створити спеціальну програму ремонту для вирішення цієї проблеми.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: