Власники Apple Vision Pro повідомляють про тріщину на склі: заміна обійдеться до 800 доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Деякі користувачі Apple Vision Pro повідомляють, що на фронтальному склі в районі перенісся з’явилися тріщини.

Реклама

Усі користувачі залишали Apple Vision Pro підключеною до акумулятора пристрою. Дехто вважає, що проблема може бути пов’язана із заряджанням гарнітури з одягненим м’яким чохлом, що може спричинити проблему з перегрівом скла. Це нібито призводить до появи тріщини в найслабшому місці скла.

Коли AppleInsider зв’язався зі службою підтримки Apple з приводу цієї проблеми, сайту повідомили, що для ремонту їм доведеться заплатити франшизу AppleCare у розмірі 300 доларів. Якщо користувач не скористався AppleCare, йому доведеться викласти 800 доларів.

Реклама

Занепокоєння викликає той факт, що тріщина з’являється в одному і тому самому місці на всіх порушених гарнітурах. Apple ще не прокоментувала цю проблему і, можливо, компанія зберігатиме мовчання з цього приводу, якщо тільки не почне з’являтися більша кількість подібних повідомлень.

Як пише AppleInsider, постраждалим користувачам слід звернутися в службу підтримки Apple і попросити передати їхню справу на вищий рівень, щоб прискорити розслідування потенційного дефекту в пристрої.

Якщо виявиться, що це широко поширена проблема, Apple може бути змушена створити спеціальну програму ремонту для вирішення цієї проблеми.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ