Новини України та Світу

Минулого року Google випустила 10 млн апаратів Pixel

Share
Час читання: < 1 хв.

Видання Nikkei Asia повідомляє, що за підсумками 2023 року компанія Google поставила на ринок 10 млн екземплярів смартфонів Pixel. Цього року вона збирається виступити щонайменше не гірше. Інформацією про це поділилося неназване джерело.

Швидше за все, більшість поставок припали на моделі смартфонів Pixel 7 і 7 Pro, проте конкретна інформація з цього питання відсутня. Раніше це ж видання стверджувало, що Google замовила понад 8 млн. смартфонів і більше 7 млн. апаратів Pixel 6.

У першій половині року була представлена ​​модель Pixel 6a, у другій за нею пішла Picel 7a. Також був представлений доладний смартфон Pixel Fold, а ще протягом двох з половиною місяців року продавалися нові моделі Pixel 8 і 8 Pro.

Також видання розповідає про плани виробництва апаратів Pixel 8 в Індії. Таким чином Google намагається диверсифікувати виробництво та випускати апарати не лише на підприємствах у Китаї та В’єтнамі для підвищення стійкості. Перші Pixel 8 Pro повинні почати проводитися тут у другому кварталі, а Pixel 8 у середині року. Google почне випускати смартфони в Індії на невеликих кількостях до того моменту, коли ці моделі дістануться до середини свого життєвого циклу.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Google
  • Останні записи

    Експерти оприлюднили список найкращих Android-смартфонів

    Загалом у рейтингу ресурсу опинилося сім смартфонів: чотири від Google, два від Samsung та один…

    17.10.2024

    Чим і як протирати смартфон, щоб не пошкодити екран та корпус

    На поверхні смартфонів можуть накопичуватись небезпечні бактерії. Чому потрібно дезінфікувати телефон? Смартфон є найбруднішим технічним…

    17.10.2024

    iPhone наступного року може отримати несподівану нову кнопку

    Це може здатися смішним, але, схоже, найбільші апаратні оновлення для iPhone стосуються кнопок. Після додавання…

    17.10.2024

    7 функцій, без яких не варто обирати роутер

    Маршрутизатор, безумовно, найважливіша частина мережі Wi-Fi. Якщо ви думаєте про покупку нового пристрою, зверніть увагу…

    17.10.2024

    Samsung показала відео розпакування Galaxy Ring через три місяці після анонсу

    Компанія Samsung почала тизерити своє перше смарт-кільце Galaxy Ring ще на початку року на презентації…

    17.10.2024

    Чому штучний інтелект у телефоні не гарантує безпеку

    Останніми роками штучний інтелект (AI) став невід'ємною частиною наших смартфонів. AI допомагає покращити фотографії, прискорює…

    17.10.2024