Названо неофіційну дату виходу наступного трейлера GTA 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задовго до свого офіційного анонсу Grand Theft Auto 6 стала однією з найбільш довгоочікуваних ігор в історії. Після гучного злому у вересні 2022 року гра швидко посіла домінантне становище в ігровому співтоваристві, підтримуючи позиції безперервним потоком спекуляцій і викриттів, і закріпившись у суспільній свідомості майже на рік.

Саме тоді, коли здавалося, що ажіотаж поступово починає падати, Rockstar Games розкрила плани з випуску першого трейлера Grand Theft Auto 6 у грудні 2023 року. Незважаючи на витік інформації, який призвів до незапланованого релізу, дебютний трейлер привернув увагу всього світу, встановивши безліч рекордів і закріпивши за собою статус монументальної події в ігровій індустрії. Завдяки стратегічно чіткій даті виходу прийдешній трейлер GTA 6 має всі шанси повторити цей успіх.

Наразі реліз Grand Theft Auto 6 заплановано на 2025 рік, але дата виходу поки не визначена. Якщо GTA 6 дійсно знаходиться так далеко від релізу, як зазначено в графіку її виходу, то наступний офіційний трейлер обіцяє перевершити очікування фанатів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший трейлер Grand Theft Auto 6 виправдав бажання фанатів, продемонструвавши приголомшливі візуальні ефекти, запропонувавши поглянути на великий відкритий світ і натякнувши на захопливу розповідь. Наступний трейлер має підтримати цей імпульс, продемонструвавши поліпшення геймплея порівняно з попередніми іграми Rockstar, підкресливши масштаб гри і підтвердивши найсміливіші очікування фанатів.

Незважаючи на те, що розробка Grand Theft Auto 6, найімовірніше, йде повним ходом, грі все ще потрібен додатковий час для повноцінного представлення. Здається малоймовірним, що наступний трейлер дебютує в першій половині 2024 року, хоча реліз наприкінці 2024 року залишається цілком реальним. Оптимальною датою релізу вважається 4 грудня 2024 року, що збігається з минулими дебютами трейлерів Rockstar для інших флагманських ігор, як-от Red Dead Redemption 2 і Grand Theft Auto 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.