QD-OLED монітор MSI MPG 321URX з панеллю 4K 240 Гц став доступним для попереднього замовлення в США та Європі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

MSI офіційно представила MPG 321URX QD-OLED, невдовзі після того, як монітор MAG 341CQP QD-OLED став доступним у таких регіонах, як США, Великобританія та Європа. Ці монітори були вперше представлені на виставці CES 2023, яка відбулася минулого місяця.

Реклама

MSI MPG 321URX QD-OLED може похвалитися 31,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 4K при вражаючій частоті оновлення 240 Гц і надшвидким часом відгуку GtG 0,03 мс, що робить його придатним як для конкурентних, так і для AAA ігор. Крім того, він оснащений вбудованим USB-концентратором з підтримкою живлення 90 Вт через USB Type-C, що робить його привабливим для користувачів, які також хочуть використовувати монітор як гібридний пристрій для роботи/ігор.

Реклама

Ціна MPG 321URX QD-OLED становить 1399 євро в Європі, 1299 фунтів стерлінгів у Великобританії та 949 доларів у США, що робить його більш доступним варіантом порівняно з його конкурентом, ROG Swift OLED PG32UCDM, який також нещодавно став доступним для попереднього замовлення в США та Великобританії. Аналогічно, MPG 321URX QD-OLED також доступний для попереднього замовлення в США та Великобританії, проте американським покупцям, можливо, доведеться почекати до квітня, поки їхні попередні замовлення надійдуть.

До речі, Alienware також нещодавно випустила в Китаї ігровий монітор AW2725DF, який оснащений QD-OLED-панеллю з роздільною здатністю 2560×1440p і частотою оновлення 360 Гц. Окрім таких характеристик, як швидка частота оновлення 0,03 мс GTG, сильна сторона цього монітора – точність передачі кольору, оскільки він гарантує 99,3% охоплення колірної гами DCI-P3. Наразі монітор продається виключно в Китаї, проте незабаром він може з’явитися на західному ринку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ