Epic Games планує створити альтернативний магазин застосунків у ЄС

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Epic Games оголосила про плани створення альтернативного магазину додатків Epic Games Store для iOS в країнах Європейського союзу, оскільки Apple відновила акаунт розробників компанії.

У своєму огляді за 2023 рік Epic розповіла, що повернула собі обліковий запис розробника Apple і незабаром приступить до розробки альтернативного магазину додатків. Epic Games Store буде запущений на iOS до ЄС у 2024 році, що дозволить компанії повернути Fortnite на iOS.

Гра була видалена з App Store на початку протистояння Epic Games та Apple у 2020 році, і з того часу була офіційно недоступна. Epic Games повернула її на iPhone та iPad за допомогою Xbox Cloud Gaming та GeForce NOW, але гра залишалася доступною лише через ці браузерні сервіси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після оголошення плану Apple зі створення альтернативного ринку програм Epic Games пообіцяла, що Fortnite «повернеться на iOS» у Європі.

Працюючи над впровадженням Epic Games Store на iOS, Epic також планує продовжувати «доводити в судах та регулюючих органах, що Apple [продовжує] порушувати закон».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.