Sony продала вже майже 55 000 000 консолей PlayStation 5

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як повідомляє популярний ресурс Wccftech, корпорація Sony продала вже 54.8 мільйонів одиниць консолей PlayStation 5, причому за останній квартал було реалізовано 8.2 мільйона одиниць.

Реклама

Втім, незважаючи на успіхи, компанія переглядає свої прогнози продажів у бік зменшення – багато в чому через те, що в наступному фінансовому році (з квітня 2024 по березень 2025) не буде випущено жодної великої гри для PS5 безпосередньо від самих студій Sony. Втім, життєвий цикл консолі ще далекий від завершення. Уже в найближчому майбутньому вона обжене за продажами застарілу Xbox One, що розійшлася накладом у 58 мільйонів штук, а надалі потіснить і NES – таких приставок було продано близько 62 мільйонів штук.

На думку експертів, у найближчі півроку-рік не слід очікувати ні значного зниження цін на консоль PlayStation 5, ні виходу PlayStation 5 Pro зі збільшеною продуктивністю. У Sony вкрай мало можливостей для зниження виробничих витрат, що ж стосується PS5 Pro – її реліз буде вигідно приурочити до виходу якогось знакового ексклюзиву з високими системними вимогами.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: