Які смартфони продавалися найкраще у 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Дослідницька компанія Canalys, що працює з 1998 року, представила останні дані щорічного рейтингу смартфонів, які найбільше продаються у світі.

Реклама

За останні дванадцять місяців без особливих сюрпризів список очолили два бренди – Apple і Samsung.

Переклад: Серед 10 найбільш продаваних моделей смартфонів у світі в 2023 році було сім моделей Apple і три моделі Samsung. Уперше, версія iPhone Pro очолила річний рейтинг найбільш продаваних моделей смартфонів, що відображає зміни на ринку преміальних пристроїв.

Смартфони з логотипом надкушеного яблука посіли перші п’ять місць, а також сьоме і десяте місця. Важливо зазначити, що найбільш продаваним пристроєм 2023 року став iPhone 14 Pro Max (34 мільйони одиниць), який було випущено в третьому кварталі 2022 року.

 

Срібний призер – це набагато новіший iPhone 15 Pro Max (33 мільйони одиниць), а замикає трійку лідерів iPhone 14 (29 мільйонів одиниць). Що стосується Samsung, то шосте місце посідає Galaxy A14 4G (21 мільйон одиниць).

Трохи нижче, на восьмому і дев’ятому місцях, розташовуються Galaxy A54 5G (20 мільйонів одиниць) і Galaxy A14 5G (19 мільйонів одиниць) відповідно.

Як легко припустити, популярність iPhone від Apple тільки зростає, і для компанії з Каліфорнії 2023 дійсно успішний рік. Водночас Samsung реалізувала унікальну можливість кинути виклик високорейтинговим конкурентам з-за океану.

Зрештою, це єдиний бренд, який може хоч якось порівнюватися з гігантом ринку смартфонів. А що ви думаєте з цього приводу? Пишіть коментарі…

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: