Apple Vision Pro може замінити iPad, але тільки через кілька поколінь

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Це станеться, якщо інженери зможуть розв’язати проблеми з ергономікою, вагою та автономністю.

Реклама

Інсайдер і журналіст Bloomberg Марк Гурман поспілкувався з інженерами Apple, і розкрив цікаві подробиці про майбутнє гарнітури Apple Vision Pro.

За словами співробітників Apple, які безпосередньо займаються розробкою шолома, чекати “ідеальної гарнітури” доведеться ще кілька років. Ну а масовим продуктом Apple Vision Pro може стати тільки в четвертому поколінні. Цілком імовірно, що до 2030 року компанія випустить легкі окуляри з великим запасом автономної роботи і вбудованим акумулятором, які цілком зможуть потіснити смартфони і планшети.

“Доти Vision Pro – це, по суті, прототип – всього лише іграшка, за яку вам доведеться заплатити Apple, щоб отримати привілей протестувати його”, – Марк Гурман з Bloomberg.

Експерт вважає, що Vision Pro зрештою замінить iPad, але тільки якщо інженери з Купертіно зможуть усунути всі проблеми поточного пристрою. Щось подібне ми спостерігали в iPhone, iPad і Apple Watch – усі ці пристрої стали масовими до 4 покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: