З’явилася дата виходу симулятора управління дроном Death From Above на Steam

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lesser Evil і розробники з Rockodile Games оголосили про вихід повної версії гри Death From Above, аркадного симулятора управління дроном, на платформі Steam 22 лютого 2024 року.

Гра вийде після дев’яти місяців передчасного доступу на Steam, під час якого отримала 96% позитивних відгуків. Реліз заплановано на другу річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Розробники показали новий трейлер версії 1.0 гри Death From Above, який містить нові місії, завершений сюжет, новий ігровий режим, досягнення та локалізації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У грі користувач грає за оператора дрона ЗСУ, який діє в тилу ворога. Гравцеві доведеться знаходити та знищувати техніку, відновлювати лінії зв’язку та повертати викрадене обладнання, перебуваючи на окупованій території.

Компанії Lesser Evil і Rockodile передають 30% прибутку від гри українським благодійним фондам “Повернись живим” та “Армія дронів”. Після компенсації витрат на розроблення та випуск гри, пожертви зростуть до 70%.

Розробники залучили до розробки гри українських виробників військового ПЗ “Аеророзвідка” та “ГІС Арта”, а український рок-гурт “Антитіла” записав для саундтреку гри пісню “Мій сокіл”.

Death From Above стала першою грою на платформі Steam з локалізацією кримськотатарською мовою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.