Гарнітура Vision Pro виявилася глючною для відомого експерта Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, схоже, є найбільш “глючним” пристроєм першого покоління, коли-небудь випущеним технічним гігантом.

Так вважає Марк Гурман, репортер Bloomberg і надійний інформатор Apple, який за останні кілька років надав цілу низку достовірних витоків про розробку Vision Pro.

Гурман отримав свій власний Vision Pro в день презентації пристрою в п’ятницю, і відтоді він випробовує його на міцність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Написавши в неділю в соціальних мережах, Гурман сказав: “Програмне забезпечення Vision Pro робить пристрій найбільш глючним з усіх продуктів Apple першого покоління, якими я користувався. Деякі речі не працюють належним чином або послідовно”.

Хоча він не навів жодного прикладу, він додав, що в результаті “оновлення програмного забезпечення повинні з’являтися швидше і частіше, ніж на попередніх продуктах. І коли вони з’являться, я вірю, що це буде неймовірно”.

В іншому пості Гурман порівняв Vision Pro з іншими пристроями Apple, припустивши, що перший смартфон Apple працював набагато більш гладко, коли він вийшов. “Наскільки я пам’ятаю, iPhone не був глючним; йому просто багато чого не вистачало. Годинники були глючними, але меншою мірою; їх апаратне забезпечення відставало. Vision Pro вміє багато чого, а його апаратна частина знаходиться далеко попереду. Непоганий початок”.

У своїй останній розсилці Power On, опублікованій у неділю, репортер Bloomberg також розповів про свій досвід, отриманий у п’ятницю, коли він вирушив до Apple Store за новою гарнітурою Vision Pro, зазначивши, що процедура насправді доволі складна, оскільки охоплює докладну демонстрацію пристрою, а також примірку для зручності та забезпечення відповідного розміру світлового ущільнення.

Насправді, Гурман вважає, що вибір ідеального світлового ущільнення – це найскладніша частина налаштування. За його словами, під час демонстрації світло проникало знизу, і в підсумку він купив другий ущільнювач, щоб спробувати обидва вдома (один він уже повернув, але каже, що ще може поміняти його на інший).

Новий власник Vision Pro також сказав, що, оскільки інші рецензенти захоплено відгукувалися про якість відео, було “важко не бути злегка приголомшеним”, коли він побачив її на власні очі, а також додав, що він був приємно здивований, виявивши, що пристрій не здається йому таким важким, як він очікував.

Він додав, що, на його думку, гарнітура Vision Pro від Apple стане “ідеальним гаджетом для перегляду фільмів, чудовою машиною для відеоконференцій та альтернативою ноутбукам для легких обчислень на ходу”.

Ознайомтеся з деякими з найкращих додатків для Vision Pro, доступних на момент запуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.