Apple почала дозволяти розробникам додавати альтернативні магазини додатків в App Store Connect

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомила сьогодні компанія Apple, розробники з країн ЄС тепер можуть додавати альтернативні майданчики для продажу додатків в App Store Connect. Компанія також приймає заявки на участь у процесі нотаріального засвідчення, який потрібен для всіх додатків, що поширюватимуться через альтернативні платформи.

Apple вносить ці зміни в App Store Connect напередодні випуску iOS 17.4, оновлення, яке переглядає екосистему застосунків у Європейському союзі. Альтернативні магазини застосунків – це спеціальні застосунки для iOS, які можна завантажити на iPhone із сайту через браузер, вони виступають альтернативою App Store. Альтернативні магазини застосунків можуть поширювати застосунки для iOS, надаючи розробникам можливість продавати свої продукти без використання App Store.

Як альтернативні магазини, так і додатки, які додаються на iPhone через один з них, перевіряються Apple на предмет наявності небезпечних програм, вірусів і подібного шкідливого контенту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки тому, що в App Store Connect можна додавати альтернативні майданчики для продажу додатків, можна налаштовувати дистрибуцію майданчиків і додатків, а TestFlight можна використовувати для бета-тестування нових функцій.

TestFlight також підтримує застосунки, що використовують альтернативні браузерні рушії, і альтернативні платежі через сторонніх провайдерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.