Найкращі аксесуари для Vision Pro для продовження часу роботи від акумулятора, підвищення комфорту та багато іншого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви зважилися і купили Vision Pro від Apple, ви не з тих, хто погоджується на менше, ніж найкраще. Яким би чудовим не був просторовий комп’ютер Apple, деякі аксесуари можуть полегшити життя та зробити використання Vision Pro більш комфортним та продуктивним.

Звичайно, продукти Apple найкраще працюють разом, і, швидше за все, у вас вже є iPhone, AirPods та Mac. Якщо ні, то вони мають бути на початку вашого списку. Ваш iPhone може записувати просторове відео, щоб відобразити спогади в 3D, AirPods підвищують якість просторового аудіо, а Mac значно розширює спектр додатків та можливостей вашого Vision Pro.

Крім цих пристроїв першої необхідності існує безліч предметів, які можуть суттєво вплинути на те, як ви використовуєте Vision Pro. Давайте познайомимося зі зростаючим списком аксесуарів для Vision Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акумулятор для Apple Vision Pro

Відоме обмеження Vision Pro – час автономної роботи. Незважаючи на надзвичайно важкий зовнішній акумулятор, ви зможете працювати від двох до двох з половиною годин, якщо не будете підключені до зарядного пристрою.

Просте рішення – замовити другу офіційну батарею Apple Vision Pro Battery. За 199 доларів ви отримаєте резервну батарею, яка дозволить вам вставити свіжий акумулятор, увімкнути пристрій та продовжити роботу ще на кілька годин без підзарядки.

На жаль, “гаряча” заміна не передбачена, тому краще підключити пристрій до мережі та заряджати його під час роботи, щоб залишатися на зв’язку, якщо ви зайняті важливим проектом.

Адаптер живлення Apple 30 Вт USB-C

Як просторовий комп’ютер ви захочете використовувати Vision Pro як в офісі, так і вдома, тому має сенс заряджати його в обох місцях. Додатковий адаптер живлення допоможе вам тримати Vision Pro зарядженим та готовим до роботи у будь-якому місці.

Apple пропонує використовувати 30-ватний адаптер живлення USB-C для Vision Pro і він також відмінно підійде для зарядки iPhone, AirPods і iPad. Запасний зарядний пристрій стане у нагоді і може стати порятунком, коли вам доведеться затриматися на роботі або доглянути довгий фільм.

Чарівна клавіатура Apple

Apple Vision Pro оснащений віртуальною клавіатурою, але її використання значно уповільнює роботу. На даний момент доводиться використовувати голосовий набір або виводити букви вказівними пальцями.

Можливо, у майбутньому Apple виправить цю проблему, і перегортання клавіатури здасться очевидним рішенням. А поки що найкращим рішенням буде зовнішня Bluetooth-клавіатура.

Можливо, у вас вже є клавіатура Magic Keyboard, але друга, призначена для Vision Pro, коштує всього 99 доларів, зробить вашу роботу більш продуктивною і дозволить зберегти першу клавіатуру Magic Keyboard, пов’язану з Mac або iPad, з якими ви її використовуєте.

Контролер Sony PlayStation DualSense

Ймовірно, ви купили Vision Pro не тільки для ігор, але з підпискою на Apple Arcade ви можете годинами грати у різні захоплюючі ігри для iPad. Вам просто необхідний контролер, щоб ви могли переміщати свого персонажа, стрибати, стріляти та запускати спеціальні предмети.

Vision Pro підтримує контролер Sony PlayStation DualSense Controller і Apple продає цей продукт у своєму інтернет-магазині. Контролер DualSense також працює з iPhone, iPad, Mac і Apple TV, тому якщо ви граєте на пристроях Apple, ця покупка буде вам корисна.

Дорожній чохол Apple Vision Pro

Адже ви захочете взяти з собою свій приголомшливий новий Vision Pro? Це можна зробити за допомогою чохла, розробленого спеціально для цього пристрою.

Хоча дорожній чохол Apple коштує 199 доларів, він ідеально підходить для Vision Pro.

Другий трикотажний браслет Solo

Якщо ваш Apple Vision Pro не здається вам таким зручним, як хотілося б, спробуйте використати подвійний ремінець Dual Loop Band, який Apple додає в комплекті. Якщо вам потрібна додаткова підтримка, ви можете спробувати прикріпити другий Solo Knit Band як верхній ремінець.

Це може здатися безумством, але деякі люди стверджують, що це значно покращує ситуацію, продовжуючи час використання гарного, але важкого Vision Pro. Ознайомтеся з темою, опублікованою учасником Redditor Grimdar, для отримання більш детальної інформації.

Так як у такій конфігурації він одягається на голову, найкраще підійде маленький чи середній розмір. Згодом з’являться зручні ремені сторонніх виробників, тому якщо вам не хочеться витрачати 99 доларів на рішення “зроби сам”, можна почекати кілька місяців, поки з’являться інші рішення.

Більше варіантів

Apple Vision Pro – настільки нова модель, що більшість сторонніх виробників все ще намагаються випустити аксесуари. Ви вже можете знайти деякі продукти, які заявляють про свою сумісність, але навряд чи достатньо часу, щоб протестувати ці недорогі альтернативи і переконатися, що вони добре підходять і працюють без проблем.

Поки ми не зазнаємо аксесуарів на практиці або не побачимо достатньо надійних відгуків, що підтверджують їхню якість, ми не рекомендуємо витрачати час і гроші на неперевірені продукти. Ваш Vision Pro занадто гарний і дорогий, щоб ризикувати дешевими підробками.

Протягом найближчих кількох місяців з’явиться ще багато інших варіантів. Заглядайте сюди, щоб дізнатися про новітні аксесуари Vision Pro, які зроблять ваші просторові обчислення більш довговічними, простими та зручними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.