Нова частина серії Battlefield вийде не раніше осені 2025 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Культова серія ігор Battlefield, відома своїм динамічним геймплеєм із реалістичним ігровим оточенням, що руйнується, у найближчому майбутньому має поповнитися наступною, вже тринадцятою за рахунком, основною частиною.

Поки що інформації не так багато як хотілося б, однак деяке уявлення про орієнтовну дату релізу майбутнього Battlefield все ж скласти можна.

Раніше глава Electronic Arts, Ендрю Вілсон, заявляв про те, що нова частина серії Battlefield точно не буде випущена в 2024 році і найімовірніше вийде протягом 2025 року. До її релізу в планах видавництва є пункт про продовження підтримки Battlefield 2042.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, цієї інформації явно недостатньо, у зв’язку з чим відомий інсайдер Том Хендерсон вирішив прокоментувати дану заяву і надати більш точні відомості, щодо виходу гри. Виходячи з його коментаря, нова частина Battlefield буде випущена не раніше осені (причому швидше в жовтні або листопаді) 2025-го року. Також не виключено, що реліз може бути перенесений на 2026-й рік. Усе тому, що компанія не має наміру повторювати свої минулі помилки і, відповідно, поспішати з релізом майбутнього проєкту.

За словами Хендерсона, 2025 рік є не найкращим часом для релізу з огляду на його надмірну насиченість масовими ААА-грами, які (здебільшого) плануються до випуску ближче до кінця року. Якщо взяти до уваги цей факт, то перенесення на 2026-й рік цілком виправдане, оскільки це дасть змогу уникнути конкуренції з іншими великими проєктами.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.