“Нова пошта” масштабує інвестиції в Україну: у планах – рекордні 7 млрд грн у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Упроваджуючи стратегічні кроки, “Нова пошта” планує значно розширити інвестиції в розвиток компанії на теренах України. У 2023 році компанія вже витратила рекордні 5,3 млрд грн на розвиток, із них 338 млн грн були вкладені у сектори ІТ та досліджень і розробок (R&D).

Це вдвічі більше, ніж у 2022 році, коли інвестиційний бюджет становив 2,1 млрд грн. Прогнозується, що у 2024 році ця цифра зросте до 7 млрд грн.

Найбільший обсяг інвестицій у 2023 році (2,4 млрд грн) було спрямовано на будівництво нових сортувальних терміналів та автоматизацію існуючих. Ще 1,1 млрд грн було витрачено на розширення мережі відділень та інсталяцію поштоматів, що призвело до понад 27,000 точок обслуговування по всій Україні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаткові інвестиції в розмірі 1,2 млрд грн були спрямовані на автоматизацію робочих місць та ремонт відділень. Розвиток транспортного парку та контейнерів на базі БДФ отримав 233 млн грн, а напрям ІТ та R&D — 338 млн грн. Додатково, 17 млн грн було вкладено у розвиток напряму фулфілменту.

“Нова пошта” продовжує свій шлях, вдосконалюючи послуги та вкладаючи в інфраструктуру для забезпечення більш ефективного та доступного обслуговування клієнтів по всій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.