У червні Apple анонсує вихід великого оновлення iOS 18

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У червні Apple збирається оголосити про оновлення своїх операційних систем для iPhone, iPad, Mac і Apple Watch на Всесвітній конференції розробників (WWDC). Також може з’явитися оновлення для Vision Pro. Ці оновлення мають вирішальне значення для розробників програмного забезпечення, оскільки вони надають нові системні функції для розробки додатків.

Марк Гурман, репортер Bloomberg, вказав у розділі запитань і відповідей свого останнього інформаційного бюлетеня, що майбутнє оновлення програмного забезпечення iOS 18 для iPhone може стати одним із найзначніших в історії пристрою. Специфіка цього оновлення поки повністю не розкрита.

Відомо, що в iOS 18 з’явиться підтримка кросплатформенного обміну повідомленнями RCS, що, як очікується, значно поліпшить взаємодію між користувачами iPhone і Android. Незважаючи на небажання Apple, очікується, що це оновлення буде корисним для всіх залучених сторін, включно з базою користувачів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Siri, яка в минулому піддавалася критиці, то випуск iOS 18 може стати поворотним моментом. Незважаючи на удавану зневагу, Apple за лаштунками розробляє велику стратегію штучного інтелекту, яка, як очікується, призведе до поліпшення продуктивності Siri, серед інших досягнень. Генеративний штучний інтелект міг би, зокрема, революціонізувати функціональність голосового помічника.

Оскільки до червня залишається понад чотири місяці, слід зазначити, що програмні продукти перед запуском можуть зазнавати змін швидше, ніж апаратні засоби, через відсутність ланцюжка поставок. Таким чином, плани Apple все ще можуть змінитися. Проте, багато хто очікує, що червнева конференція WWDC буде значущою для власників iPhone. Подробиці цих змін очікуються з нетерпінням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.