Новини України та Світу

У мережі з’явилися перші огляди Apple Vision Pro

Share

Напередодні релізу п’ятничного гарнітури змішаної реальності в США сьогодні були опубліковані перші огляди і відео з розпакуванням Apple Vision Pro.

Ось деякі з цих відео від відомих ютуберів та репортерів, включаючи Маркеса Браунлі, Джоанну Стерн та інших.

Огляди

Нілай Патель, The Verge :

У Vision Pro багато ідей і всі вони виконані з таким продуманим наміром, який мало кому вдається втілити в життя, не кажучи вже про першу ітерацію. Але саме шокуюче полягає в тому, що Apple, можливо, ненавмисно показала, що деякі з цих основних ідей насправді тупикові – вони не можуть бути реалізовані досить добре, щоб стати мейнстримом. Це найкраща гарнітура для перегляду відео, яка колись створювалася, і це може означати, що технологія перегляду змішаної реальності за допомогою камери може бути дорогою в нікуди. Це найкращий в історії трекінг рук та очей, і здається, що миша, клавіатура та сенсорний екран залишаться непереможеними на довгі роки. У цій штуці так багато технологій, які здаються чаклунством, коли працюють, і повністю засмучують вас, коли не працюють.

Джоанна Стерн, The Wall Street Journal :

Гарнітура Apple має всі характеристики продукту першого покоління: вона велика і важка, час автономної роботи поганий, мало відмінних додатків, і вона може бути глючною. Та й взагалі, ви бачили, як, на думку цієї штуки, я виглядаю?

І все ж таки багато з того, що може робити Vision Pro, здається фантастичним. Я перемикаю програми по всьому своєму домашньому офісі. Над моєю плитою висить безліч віртуальних таймерів. Я спостерігаю за голограмами, як моя дитина гладить ламу. Це краща гарнітура змішаної реальності, яку я коли-небудь пробувала, набагато просунутіша, ніж її єдині реальні конкуренти – набагато дешевші Meta Quest Pro і Quest 3.

Ці компанії знають, що насправді це не ті пристрої, які нам потрібні. Всі вони працюють над тим, щоб вбудувати віртуальний досвід у щось більше схоже на звичайні окуляри. А поки що вони просто морочать нам голову.

Скотт Штейн, CNET :

Перше, що я помітив у Vision Pro під час демонстрації – це те, наскільки хороші дисплеї. Технологія micro-OLED-дисплеїв з роздільною здатністю 4K на око, яку використовує Apple, по суті є сітківкою для VR і AR. Він яскравий, насичений квітами, HDR і просто приголомшливий. Він не тільки досить гарний для перегляду фільмів, про що Apple постійно твердить, але й краще, ніж будь-який телевізор у моєму домі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Apple
  • Останні записи

    Huawei представила Harmony Intelligence: відповідь на ініціативи Apple

    Компанія Huawei організувала презентацію в Китаї, де детально оголосила про оновлення операційної системи для своїх…

    21.06.2024

    Експерт порадив очищати зарядний роз’єм смартфона спиртом: чи безпечно це

    Головний редактор порталу iTechua Скарбик Павло розповів чим очищувати зарядний порт смартфона. Експерт зазначив, що…

    21.06.2024

    Функції штучного інтелекту від Apple не будуть доступні в Європейському Союзі

    Сьогодні Apple заявила, що європейські користувачі не отримають доступу до функцій Apple Intelligence, iPhone Mirroring…

    21.06.2024

    One UI 6.1.1 може з’явитися на пристроях Galaxy раніше, ніж очікувалося

    One UI 6.1.1 може з'явитися на старіших пристроях Galaxy раніше, ніж очікувалося, після свого дебюту…

    21.06.2024

    Ціна Galaxy Watch Ultra в Європі може бути так само шокуючою, як і в США

    Самсунг готується представити свій перший смарт-годинник під брендом Ultra, і ми сподіваємося, що компанія також…

    21.06.2024

    Власники Google Pixel Watch повідомляють про несподіване розрядження батареї після оновлення

    Власники Pixel Watch повідомляють про несподівану проблему зі своїми пристроями — швидке розрядження батареї після…

    21.06.2024