У мережі з’явилися перші огляди Apple Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Напередодні релізу п’ятничного гарнітури змішаної реальності в США сьогодні були опубліковані перші огляди і відео з розпакуванням Apple Vision Pro.

Реклама

Ось деякі з цих відео від відомих ютуберів та репортерів, включаючи Маркеса Браунлі, Джоанну Стерн та інших.

Огляди

Нілай Патель, The Verge :

У Vision Pro багато ідей і всі вони виконані з таким продуманим наміром, який мало кому вдається втілити в життя, не кажучи вже про першу ітерацію. Але саме шокуюче полягає в тому, що Apple, можливо, ненавмисно показала, що деякі з цих основних ідей насправді тупикові – вони не можуть бути реалізовані досить добре, щоб стати мейнстримом. Це найкраща гарнітура для перегляду відео, яка колись створювалася, і це може означати, що технологія перегляду змішаної реальності за допомогою камери може бути дорогою в нікуди. Це найкращий в історії трекінг рук та очей, і здається, що миша, клавіатура та сенсорний екран залишаться непереможеними на довгі роки. У цій штуці так багато технологій, які здаються чаклунством, коли працюють, і повністю засмучують вас, коли не працюють.

Джоанна Стерн, The Wall Street Journal :

Гарнітура Apple має всі характеристики продукту першого покоління: вона велика і важка, час автономної роботи поганий, мало відмінних додатків, і вона може бути глючною. Та й взагалі, ви бачили, як, на думку цієї штуки, я виглядаю?

І все ж таки багато з того, що може робити Vision Pro, здається фантастичним. Я перемикаю програми по всьому своєму домашньому офісі. Над моєю плитою висить безліч віртуальних таймерів. Я спостерігаю за голограмами, як моя дитина гладить ламу. Це краща гарнітура змішаної реальності, яку я коли-небудь пробувала, набагато просунутіша, ніж її єдині реальні конкуренти – набагато дешевші Meta Quest Pro і Quest 3.

Ці компанії знають, що насправді це не ті пристрої, які нам потрібні. Всі вони працюють над тим, щоб вбудувати віртуальний досвід у щось більше схоже на звичайні окуляри. А поки що вони просто морочать нам голову.

Скотт Штейн, CNET :

Перше, що я помітив у Vision Pro під час демонстрації – це те, наскільки хороші дисплеї. Технологія micro-OLED-дисплеїв з роздільною здатністю 4K на око, яку використовує Apple, по суті є сітківкою для VR і AR. Він яскравий, насичений квітами, HDR і просто приголомшливий. Він не тільки досить гарний для перегляду фільмів, про що Apple постійно твердить, але й краще, ніж будь-який телевізор у моєму домі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ