Apple продала близько 200 000 гарнітур Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple продала близько 200 000 гарнітур Vision Pro, повідомило виданню MacRumors джерело, знайоме з цифрами продажів. Apple почала приймати попередні замовлення на Vision Pro 19 січня, тому гарнітура була доступна для купівлі в США вже 10 днів.

Реклама

Минулого понеділка аналітик Apple Мінг-Чі Куо заявив, що компанія продала приблизно 160 000-180 000 екземплярів Vision Pro протягом вихідних днів, коли на пристрій приймали попередні замовлення, тож відтоді продажі могли дещо скоротитися.

Гарнітури Vision Pro з доставкою додому були розпродані протягом декількох годин після початку прийому попередніх замовлень, а незабаром після цього з’явилися варіанти з доставкою в магазин, тому не дивно, що інтерес до пристрою почав дещо слабшати після початкового напливу замовлень.

Сьогодні почнуть з’являтися перші огляди Vision Pro у ЗМІ, і це може стимулювати продажі, а після того, як реальні споживачі почнуть ділитися своїми враженнями від використання, ймовірно, відбудеться новий сплеск покупок.

Куо попередив, що попит на Vision Pro може швидко скоротитися через нішевий ринок для пристрою. Вартість гарнітури становить $3500, що робить її недоступною для багатьох споживачів. Чутки говорять про те, що Apple готова до обмеженої кількості продажів, що пов’язано як з високою ціною пристрою, так і з труднощами його виробництва.

Очікується, що Apple випустить близько півмільйона гарнітур, але чи вдасться продати таку кількість, поки невідомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ