Наприкінці січня відбудеться нова презентація PlayStation State of Play

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony готує нову презентацію PlayStation State of Play, яка, за попередніми даними, може відбутися вже наступного тижня, приблизно 31 січня. У рамках цієї події планується представити кілька очікуваних ігрових новинок.

Зокрема, глядачі можуть побачити оновлення за такими іграми, як Rise of the Ronin, Final Fantasy VII Rebirth і Death Stranding 2. Також передбачається, що буде показано ремастер Sonic Generations, ремейк Silent Hill 2 і перевидання Until Dawn для PS5 і ПК. Крім того, анонсується нова частина в серії Metro, можливо, у VR-форматі під назвою Metro Awakening VR.

Інсайдери, зокрема відомий Nate the Hate, підтверджують, що презентація State of Play цього тижня видається дедалі ймовірнішою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливу увагу буде приділено багатокористувацькому FPS Concord для PS5 і ПК. Очікується, що під час презентації буде показано геймплей і персонажі гри, а також згадано натхнення від всесвіту Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Презентація PlayStation State of Play є довгоочікуваною подією для фанатів ігрової індустрії, оскільки вона обіцяє багато цікавих анонсів і оновлень про популярні ігри.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.