Apple продала близько 180 000 гарнітур Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За словами аналітика Мінг-Чі Куо, за перші вихідні попередніх замовлень Apple реалізувала від 160 000 до 180 000 гарнітур Vision Pro.

Реклама

У новому повідомленні на Medium Куо зазначає, що гарнітури були розпродані незабаром після відкриття процесу попереднього замовлення, а терміни доставки всіх моделей скоротилися на п’ять-сім тижнів.

На перший погляд, миттєвий розпродаж і збільшені терміни доставки є позитивним фактором, однак Куо попереджає, що терміни доставки залишаються незмінними вже через 48 годин після відкриття прийому попередніх замовлень, що свідчить про те, як швидко може знизитися попит після того, як основні ентузіасти оформили свої замовлення. Для порівняння, нові моделі iPhone, як правило, розпродаються незабаром після відкриття попередніх замовлень, але в наступні дні терміни їх доставки неухильно зростають, що свідчить про попит, який зберігається.

Куо вважає, що доставка 500 000 пристроїв Vision Pro цього року не повинна викликати труднощів, але питання попиту є ключовим, оскільки “Vision Pro все ще залишається дуже нішевим продуктом”.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ