Palworld: “Покемони зі зброєю” підкорюють Steam з рекордними продажами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Студія Pocketpair вразила геймерську спільноту, випустивши Palworld – гру, яку вже називають “покемонами зі зброєю”. Лише за три дні розробники продали неймовірні 4 мільйони копій, побивши рекорд за кількістю одночасних гравців серед платних ігор на Steam.

Palworld пропонує світ, де монстри-компаньйони (або “приятелі”) використовуються для будівництва, добування їжі та навіть як боєприпаси. Гравцям доведеться виживати в жорсткому середовищі, приймаючи складні рішення, включаючи власних “приятелів”.

Усе це вразило гравців, і Palworld визнана найшвидшою грою, яка досягла позначки в 4 мільйони проданих копій всього за три дні. Зазначимо, що гра досягла 1 мільйона продажів за вісім годин після релізу, подолавши 2 мільйони на 24-й годині та 3 мільйони за 40 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо рекордів одночасних гравців, Palworld на піку мала 1 291 967 гравців, обігнавши чисельність гравців у культових іграх, таких як Cyberpunk 2077, Hogwarts Legacy та Baldur’s Gate 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОPalworld (@Palworld_EN)

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.