Google приготувалася до релізу годинника Pixel Watch 3 у кількох розмірах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями, Google планує випустити годинник Pixel Watch 3 у двох розмірах цього року. Як повідомляється, компанія прислухається до відгуків користувачів і відповідає на головну претензію до дизайну першого і другого поколінь переносних пристроїв: маленький розмір. Нові Pixel Watch 3 будуть випускатися в розмірах 41 і 45 мм.

Хоча точні характеристики нових Pixel Watch 3 поки невідомі, очікується, що вони матимуть дизайн, схожий на Pixel Watch 2, з деякими незначними поліпшеннями. Збільшення розміру може дозволити встановити більш ємний акумулятор і збільшити простір для датчиків. Також можливо, що Google розмежує функціональність між двома розмірами, але поки що немає жодної інформації, що підтверджує це.

Рішення випустити Pixel Watch 3 у кількох розмірах можна тільки вітати – користувачі, яким попередні моделі здалися занадто маленькими. Це зробить новий смарт-годинник більш привабливим для широкого кола споживачів і допоможе Google збільшити свою частку на ринку смарт-годинників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Google опублікує більше інформації про Pixel Watch 3 найближчими місяцями. Не виключено, що годинник вийде в першій половині 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.