Ремонт пошкодженого Apple Vision Pro коштує до 2 399 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зробивши AppleCare розумною покупкою, Apple виявила, що деякі види ремонту Apple Vision Pro коштуватимуть близько 70% від ціни нового пристрою.
З початком прийому попередніх замовлень на Apple Vision Pro компанія Apple постійно розкриває більше деталей про нього, зокрема, про ціни на різні моделі. Компанія також оприлюднила вартість страховки AppleCare, яка становить 499 доларів.

Користувачі, які придбають AppleCare, побачать суттєву різницю у вартості ремонту. Протягом терміну дії страховки AppleCare користувачі можуть мати стільки ремонтів, скільки їм потрібно, але кожен з них коштуватиме 299 доларів.

Без покриття AppleCare, однак, всі витрати на ремонт будуть вищими. Apple поділяє ремонт Apple Vision Pro на дві категорії: “Тріснуте захисне скло” і все інше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ремонт тріснутого захисного скла, за оцінками Apple, коштуватиме $799. Це єдиний названий вид ремонтних робіт, але оціночна вартість “Інших пошкоджень” становить $2,399.


Детальний опис варіантів ремонту Apple Vision Pro від Apple
На сторінці ремонту Apple також є окремий розділ, присвячений обслуговуванню акумуляторів.

“Ми можемо замінити акумулятор вашого Apple Vision Pro за окрему плату”, – йдеться там. “Наша гарантія не поширюється на батареї, які зношуються від звичайного використання”.

“Ваш пристрій підлягає заміні акумулятора без додаткової оплати, якщо у вас є програма AppleCare+, – продовжує Apple, – і акумулятор вашого пристрою має менше 80 відсотків початкової ємності”.

Дивно, що заміна акумулятора не вказана в переліку інших видів ремонту, і Apple також не повідомляє про її вартість. Окремо Apple включила акумулятор до початкового набору аксесуарів для Apple Vision Pro, де він коштує 199 доларів.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.