Vodafone та Microsoft уклали угоду на $1,5 млрд: Штучний інтелект для мільйонів компаній і споживачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone оголосила про 10-річне партнерство з Microsoft, наслідком чого є те, що компанія інвестує $1,5 млрд в розвиток штучного інтелекту та перехід до хмарних сервісів Azure.

Орієнтований на клієнта штучний інтелект, що базується на технологіях Azure OpenAI та Copilot від Microsoft, стане основою для цифрової трансформації більш ніж 300 млн компаній і споживачів в Європі та Африці.

Заміна фізичних центрів обробки даних більш ефективними хмарними рішеннями від Azure обіцяє прискорити розвиток і підвищити якість обслуговування. Водночас, Microsoft стає інвестором у керовану платформу IoT (Інтернет речей) Vodafone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільна грошова платформа Vodafone, M-PESA, отримає підтримку Microsoft в розширенні свого впливу в Африці. Об’єднані зусилля мають сприяти підвищенню цифрової грамотності та покращенню якості послуг.

Маргеріта Делла Валле, виконавча директорка Vodafone Group, визначила це стратегічне партнерство як сміливе зобов’язання щодо цифрового майбутнього Європи та Африки. Сатья Наделла, генеральний директор Microsoft, підкреслив, що це партнерство відкриє нові можливості для різних галузей та організацій у всьому світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.