Apple розповіла, що необхідно для того, щоб купити гарнітуру Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Уявіть, що ви одягаєте гарнітуру та миттєво переноситеся у віртуальний світ, де спілкуєтеся з друзями, граєте в ігри та досліджуєте цифрові світи. Таке майбутнє настане 2 лютого, коли буде представлено гарнітуру Vision Pro від Apple.

Реклама

Сканування особи

Apple почала розсилати інструкцію про те, як можна придбати її нову гарнітуру Vision Pro. Інструкцію отримують ті, хто хоче придбати цей пристрій.

Для замовлення потрібен iPhone або iPad з функцією Face ID, яка з’явилася в 2017 році в iPhone X. За допомогою Face ID потрібно відсканувати голову, щоб вибрати відповідний розмір гарнітури.

Apple використовує технологію нового рівня, щоб забезпечити індивідуальний підхід до кожного покупця. Ті, хто оформить попереднє замовлення на Vision Pro до 2 лютого, мають виконати сканування особи за допомогою Face ID на iPhone чи iPad.

Завдяки такому скануванню Apple зможе підлаштувати гарнітуру точно під розміри вашого обличчя. Для тих, хто носить окуляри, компанія у співпраці із Zeiss створила індивідуальні оптичні елементи. Їх можна замовити за додаткову оплату, надавши останній рецепт.

Випробуйте у магазині

Цікаві покупці зможуть познайомитися з Vision Pro на власні очі, відвідавши демонстраційні зали магазинів у день запуску.

Вартість Vision Pro складає близько $3499, що дозволить насолодитися чудовими 3D-зображеннями, які відрізняють його від стандартних гарнітур віртуальної реальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: