Київстар безкоштовно включать преміум послугу, що потрібно зробити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мобільний оператор Київстар запустив нову акційну пропозицію для користувачів.

Реклама

Після успішного завершення гри “Путанка” в Мій Київстар абонентам надається можливість користуватися платформою Київстар ТБ абсолютно безкоштовно.

Про це повідомляє сайт Київстар.

Доступ надається до Преміум HD-пакету, що включає понад 20 тисяч фільмів, мультфільмів, серіалів, шоу, а також понад 340 телеканалів.

Для отримання промокоду користувачам потрібно успішно пройти всі 15 рівнів гри та відповісти на прості інтерактивні питання рівня вашого знання української мови.

Після цього клієнтам буде надано можливість користуватися Київстаром ТБ протягом 7 днів зі зручним доступом до всього розважального контенту.

Щоб отримати промокод, потрібно пройти усі 15 рівнів гри.

Гра “Путанка” доступна у додатку Мій Київстар для пристроїв з операційною системою Android. Якщо гра не з’явилася автоматично в програмі, потрібно оновити його.

Мій Київстар – це програма, яка дозволяє самостійно керувати своїм номером, аналізувати витрати та обсяг послуг, підключати/відключати послуги та змінювати тарифний план. Додаток також дає можливість безкомісійного поповнення рахунку та інших функцій. Київстар планує пропонувати інші вигідні акції для користувачів, які використовують програму.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: