У продажу з’явилася перша карта пам’яті MicroSD на 2 ТБ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тайванська компанія AGI випустила найбільшу у світі карту пам’яті MicroSD об’ємом 2 ТБ, підтверджуючи своє місце серед лідерів у сфері зберігання.

Карта Supreme Pro TF138, доступна за $229, може похвалитися швидкістю читання/запису до 170/160 Мб/с. Для досягнення цих показників потрібен сумісний з нею кардрідер CR138. Крім того, вона володіє функцією автоматичного виправлення помилок, високошвидкісним протоколом UHS-1 U3 та всебічним захистом від пилу, води, ударів та інших негараздів.

Попередні лідери у сфері карт пам’яті, такі як Kioxia та Micron, швидко наздогнали конкурента, запустивши свої 2-терабайтові моделі. Також варто відзначити, що ця карта відрізняється своєю доступністю – вже зараз її можна придбати за зазначеною ціною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця новинка стала великим кроком вперед у розвитку носіїв інформації та принесла карті MicroSD статус преміум-класу. Для любителів 4K-відео та великого обсягу даних це відмінний вибір.

AGI, завдяки цьому досягненню, встановлює нові стандарти у світі зберігання і вже готується до випуску інших інноваційних продуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.