Україна представила ІТ-систему логістики для Збройних Сил на базі SAP

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

12 січня в Україні відбулася презентація нової ІТ-системи логістики для Збройних Сил, яка базується на System Analysis Program Development (SAP). Про це повідомив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін на своїй сторінці у Facebook.

Реклама

“Команда Рустема Умерова сьогодні презентувала ІТ-систему логістики на базі SAP. Це вже розгорнута верхньорівнева система… У серпні 2022 року ми критикували Резнікова за невдачі у забезпеченні Сил Оборони ІТ-системою логістики (така система була вже у рф)“, – написав Шабунін.

Нова система логістики спростить опрацювання заявок на постачання та покращить закупівлі для армії. На даний момент вона впроваджена на верхньому рівні і ще не застосовується на рівні бригад та нижче. Розгортання ІТ-інструменту логістики на нижчих рівнях також триває.

В листопаді 2023 року в Міноборони вперше повідомили про впровадження нової логістичної системи. Тоді зазначалося, що продукти SAP в оборонному секторі використовують 44 країни, включаючи 28 з 31 країни-члени НАТО. Серед найбільших користувачів – партнери України: США, Німеччина, Нідерланди, Канада, Польща, Австралія.

SAP – німецька ERP-система для бізнесу, що передбачає інтеграцію процесів у своє програмне середовище. У вересні 2023 року SAP оголосила, що до кінця року припинить підтримку своїх рішень в росії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: