«Нова пошта» задумалася про надання нової послуги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співвласник групи компаній Nova Володимир Поперешнюк запитав у клієнтів про їхнє відношення до продажу у відділеннях Нової пошти товарів та послуг компанії, крім послуг з доставки посилок.

«На 2024 рік є безліч планів щодо розвитку, удосконалення та покращення. Хочу дізнатися у вас, що нам потрібно ще покращити та посилити? Які додаткові послуги слід було б запровадити? Чи варто нам продавати щось у відділеннях, крім послуг з доставки посилок? І що це має бути? – Написав Поперешнюк у Facebook .

Згідно з коментарями читачів, більшість проти створення у відділеннях Нової пошти точок продажу товарів повсякденного споживання. Частина користувачів наводять як приклад державну Укрпошту або провідні мережі АЗС, де продаж супутніх товарів, на їхню думку, затягує чергу.

“Точно не перетворюйте відділення на супермаркети, це буде створювати додаткові черги” , – написав користувач послугами компанії Максим Мазур.

На що Поперешнюк відповів: «Ніколи жодної послуги не додам, якщо створюватиме чергу» .

У той же час користувачі, які не проти супутнього продажу у відділеннях Нової пошти, пропонували продаж книг та послуг з подарункової упаковки.

Загалом, за відповідями співвласника Нової пошти, остаточну форму супутнього продажу у відділеннях має організувати так, щоб не впливати на оперативність видачі посилок клієнтам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.