“Нова пошта” змінює назву: як тепер називатиметься

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Група компаній “Нова пошта” змінює назву. Вона називатиметься Nova. Про це повідомила прес-служба поштового оператора.

Реклама

“Ми вже набагато більше, ніж пошта, тому прибираємо це слово в назві групи компаній і залишаємо широке, без бар’єрів – NOVA”, – йдеться у повідомленні.

Нова пошта працює на ринку України з 2001 року. Група складається з наступних компаній:

  • Нова пошта в Україні доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту. Має доступну мережу для клієнтів: 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні.
  • Nova Post Europe – компанія, що надає повний спектр логістичних послуг як для приватних осіб, так і для бізнес-клієнтів, забезпечуючи доставку документів, посилок та вантажів Європою, а також між ЄС та Україною. Відкрила свої представництва у 11 країнах: Молдова, Польща, Литва, Чехія, Румунія, Німеччина, Словаччина, Естонія, Латвія, Угорщина та Італія. Має 35 тис. точок сервісу, з яких 83 – власні відділення Nova Post.
  • NovaPay – небанківська фінансова установа, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу. Повноправний учасник міжнародних платіжних систем (МПС) Visa та MasterCard.
  • Nova Global – компанія, основний фокус якої зосереджений на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними онлайн маркетплейсами.
  • Supernova Airlines надає швидку доставку своїм клієнтам із будь-якої точки світу. Компанія вже здійснила десятки рейсів між країнами Європи. Незабаром розпочне трансконтинентальні польоти на вантажних літаках.
  • ІТ-компанія Nova Digital – виробник веб-додатків та програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: