Група хакерів отримала доступ до конфіденційних додатків та ігор компанії Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Витік даних дозволив викрити тестові версії додатків та ігор, які розробники публікували на платформі Test Flight компанії Apple. Серед витеклих проєктів виявилися й такі, які ніколи раніше не були офіційно випущені.

Реклама

Архів містить додатки, які були поширені через Test Flight у період з 2012 по 2015 роки. Серед них є кілька невиданих ігор із популярної серії Angry Birds. Наразі невідомо, яким чином хакерам вдалося отримати доступ до цих даних, але є припущення, що співробітники Apple, можливо, посприяли їм.

Витік даних включає тільки застарілі додатки, які давно втратили актуальність, тому він не становить серйозної загрози. Однак у ньому можуть виявитися конфіденційні відомості та особисті дані учасників тестування.

Платформа Test Flight використовується для проведення відкритого або закритого бета-тестування додатків перед їхнім офіційним релізом. Розробники можуть виявляти помилки і недоліки, а також отримувати зворотний зв’язок від користувачів для поліпшення продукту. Ці тестові версії застосунків існують окремо від випущених в App Store версій для загального користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: