Apple всього за одну ніч подешевшала на $100 млрд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple зіткнулася з різким падінням ринкової вартості на $107.1 млрд лише за одну ніч.

Це зниження було викликане рішенням інвестиційного банку Barclays знизити рейтинг акцій Apple із «тримати» до «знижувати». Крім того, цільову ціну акцій було знижено на $1 до $160, що передбачає потенційне падіння ціни акцій на 17% протягом наступного року.

В результаті цих новин акції Apple впали на 3.58%, закрившись на рівні $185.64 за акцію. Основною причиною падіння вартості є прогноз про слабкі продажі iPhone 16, особливо в Китаї, що слідує за «низькими» продажами iPhone 15.

Аналітики Barclays висловили побоювання щодо майбутнього Apple, враховуючи, що продажі iPhone 15 були нижчими за очікувані, і припустили, що ситуація з iPhone 16 може бути аналогічною.

Вони також зазначили, що відсутність значних інновацій чи покращень у нових моделях iPhone може вплинути на інтерес покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.