Вартість X знизилася більш ніж на 70% після придбання соцмережі Ілоном Маском

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інвестиційна компанія Fidelity повідомляє про драматичне зниження вартості соцмережі X на 71,5% після того, як Ілон Маск став її власником у 2022 році. За даними Axios, акції, якими володіє компанія Fidelity, втратили в ціні, і лише в листопаді спостерігалося скорочення на 10,7%.

Минулого року Ілон Маск витратив $44 млрд на придбання соцмережі, тоді ще відомої як Twitter. Інвестор Fidelity долучився до угоди, вклавши в неї $300 млн. Проте, з появою Маска у ролі власника, вартість платформи кардинально змінилася.

У листопаді Ілон Маск виступив проти рекламодавців, які зупинили співпрацю з X через скандал із появою реклами поруч із пронацистським контентом. Він звинуватив бренди в шантажі та попередив, що це може призвести до втрати соцмережею ще більшої кількості рекламодавців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, що Media Matters звинуватила X у розміщенні реклами поруч із контентом інакшої орієнтації, на що соцмережа подала позов.

Аналітики передбачають, що така ситуація та поведінка Маска можуть призвести до подальшого відмовлення рекламодавців від співпраці з платформою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОAxios

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.