Новини України та Світу

Дрони Sea Baby зіграли в морський бій з російськими кораблями: відео

Share

Служба Безпеки України продемонструвала вражаючі можливості надводних морських дронів Sea Baby в новому відео, яке було представлено головою СБУ Василем Малюком у великому інтерв’ю для “Української правди”.

На відео видно, як ці інноваційні дрони, забезпечені вогнеметними системами, ефективно атакують російські кораблі, намагаючись вийти з порту та застосовують стратегічні прийоми ведення вогню.

Сучасні системи зв’язку, бойова маса 850 кг та корпус зі сплаву, невидимий для радарів російських сил – це лише декілька переваг нового покоління морських дронів Sea Baby. Вони стали багатоцільовою платформою, що використовується для різноманітних завдань, включаючи атаки на чорноморський флот РФ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними СБУ, Sea Baby нещодавно атакували фрегат “Адмірал Макаров”, флагман ЧФ рф, тральщик “Іван Голубець”, сторожові кораблі “Ладний” і “Адмірал Ессен”, а також нафтоналивну станцію у Севастопольській бухті. Дрони також взяли під обстріл ракетоносії “Самум” та “Павєл Державін”, буксир “Ніколай Муру” і розвідувально-гідрографічний корабель “Владімір Козіцкій”.

Спеціальна команда фахівців СБУ, інженерів та військових моряків активно працює над вдосконаленням Sea Baby, зробивши його більш потужним та високоефективним. Ці морські дрони вже не лише захоплюють погляд, а й визначають нові стандарти у використанні військових технологій в морському просторі.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
  • Останні записи

    Київстар попереджає про можливі проблеми зі зв’язком під час відключення електроенергії

    Відключення електроенергії через дефіцити в енергосистемі вплинули на роботу мобільних операторів, але компанія «Київстар» докладає…

    14.06.2024

    YouTube планує впровадити серверну рекламу, яку неможливо заблокувати

    Адміністрація YouTube продовжує активно боротися з блокувальниками реклами, щоб розширити кількість передплатників Premium. Проте спільнота…

    14.06.2024

    ЗСУ використовують нового робота-камікадзе ARK-1 для знищення техніки та укріплень

    Компактний і швидкий безпілотник ARK-1 здатний виконувати місії на відстані до 20 кілометрів від оператора,…

    14.06.2024

    Реальний знімок посів третє місце на фотоконкурсі ШІ

    Фотограф Майлз Астрей став об'єктом дискваліфікації з престижного конкурсу фотографій 1839 року Color Photography Awards…

    14.06.2024

    Чому Windows 12 перевершить Windows 11

    У 1998 році Windows 98 замінила Windows 95 і на кілька років стала еталонною операційною…

    14.06.2024

    Розкрито ємність акумулятора Samsung Galaxy S25

    На жаль, ресурс GSMArena, посилаючись на GalaxyClub, розповів, що розмір батареї Samsung Galaxy S25 залишиться…

    14.06.2024