Дрони Sea Baby зіграли в морський бій з російськими кораблями: відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Служба Безпеки України продемонструвала вражаючі можливості надводних морських дронів Sea Baby в новому відео, яке було представлено головою СБУ Василем Малюком у великому інтерв’ю для “Української правди”.

На відео видно, як ці інноваційні дрони, забезпечені вогнеметними системами, ефективно атакують російські кораблі, намагаючись вийти з порту та застосовують стратегічні прийоми ведення вогню.

Сучасні системи зв’язку, бойова маса 850 кг та корпус зі сплаву, невидимий для радарів російських сил – це лише декілька переваг нового покоління морських дронів Sea Baby. Вони стали багатоцільовою платформою, що використовується для різноманітних завдань, включаючи атаки на чорноморський флот РФ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними СБУ, Sea Baby нещодавно атакували фрегат “Адмірал Макаров”, флагман ЧФ рф, тральщик “Іван Голубець”, сторожові кораблі “Ладний” і “Адмірал Ессен”, а також нафтоналивну станцію у Севастопольській бухті. Дрони також взяли під обстріл ракетоносії “Самум” та “Павєл Державін”, буксир “Ніколай Муру” і розвідувально-гідрографічний корабель “Владімір Козіцкій”.

Спеціальна команда фахівців СБУ, інженерів та військових моряків активно працює над вдосконаленням Sea Baby, зробивши його більш потужним та високоефективним. Ці морські дрони вже не лише захоплюють погляд, а й визначають нові стандарти у використанні військових технологій в морському просторі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОУкраїнська Правда

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.