Після виходу на Android інтелектуальний помічник Microsoft Copilot став доступний для користувачів iOS та iPadOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft розширює можливості свого чат-бота Copilot, додаючи підтримку для iOS та iPadOS. Це важливий крок у напрямку розширення доступу до штучного інтелекту для більшої кількості користувачів.

Microsoft Copilot на iPhone: функціонал та переваги

Додаток Copilot, аналогічний за своїми можливостями до додатка OpenAI для смартфонів ChatGPT, тепер доступний для користувачів iOS та iPadOS. Цей інтелектуальний помічник дозволяє легко створювати електронні листи, робити запитання та узагальнювати текст, забезпечуючи універсальний інструмент для допомоги зі штучним інтелектом. Особливістю є інтеграція з генератором зображень DALL-E3, що дозволяє створювати зображення прямо у додатку. Нещодавно Copilot отримав також підтримку функції створення музики за допомогою штучного інтелекту за допомогою Suno.

Copilot відзначається можливістю використання GPT-4, останньої великої мовної моделі від OpenAI, що робить його доволі потужним інструментом порівняно з безкоштовною версією ChatGPT, що працює на GPT-3.5. Використання GPT-4 розширює можливості програми та підвищує її швидкість реакції. Ребрендинг Bing Chat на Copilot вказує на стратегічний крок Microsoft у створенні унікальної платформи для взаємодії, подібної до ChatGPT.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий веб-додаток та доступність для iOS-користувачів

Окрім мобільної версії, Microsoft представила окремий веб-додаток для Copilot, що ще більше відрізняє його від Bing і підкреслює його автономію.

Додаток Copilot тепер доступний для завантаження в Apple App Store для користувачів iOS і iPadOS. Це важлива віха в зусиллях Microsoft по створенню передових рішень в області штучного інтелекту на різних платформах. Тепер користувачі можуть відчути всю потужність Copilot, його інтеграцію текст-зображення та розширені можливості GPT-4 безпосередньо на своїх iOS-пристроях.

Microsoft Copilot стає ще більш доступним, прокладаючи шлях до нових рівнів використання штучного інтелекту для полегшення повсякденних завдань на iOS і iPadOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.