Microsoft Copilot AI отримав спеціальний додаток на Android, без необхідності входу в систему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпорація Майкрософт випустила новий спеціальний додаток для Copilot на пристроях Android, який безкоштовно доступний для завантаження.

В рамках свого напрямку розвитку штучного інтелекту Microsoft нещодавно оголосила, що перенесе свого чат-асистента та інші інструменти штучного інтелекту під назвою “Copilot” з їхнього попереднього місця проживання в “Bing Chat”. У зв’язку з цим компанія також випускає спеціальний додаток для оптимізації роботи з ним.

Microsoft Copilot для Android з’явився в Play Store минулого тижня і ще не доступний на iOS. Видання WindowsLatest, посилаючись на джерела, знайомі з планами Microsoft, стверджує, що версія для iOS “майже готова” і незабаром буде запущена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий додаток, на відміну від Bing, зосереджується виключно на наданні доступу до чат-асистента Microsoft зі штучним інтелектом. У новому додатку немає нічого схожого на пошукову систему Bing, але час від часу в ньому з’являтиметься реклама.

Microsoft підсумовує можливості Copilot в описі програми в Play Store, де сказано, що вона може робити:

Copilot – це новаторський чат-асистент від Microsoft, що працює на базі останніх моделей OpenAI, GPT-4 і DALL-E 3. Ці передові технології штучного інтелекту забезпечують швидкі, складні та точні відповіді, а також можливість створювати захоплюючі візуальні ефекти з простих текстових описів. Спілкуйтеся і створюйте все в одному місці – безкоштовно!

Завантаживши додаток, користувачі можуть одразу перейти до роботи без необхідності входу в обліковий запис Microsoft.

Вас попросять надати дозвіл на місцезнаходження (який, схоже, не потрібен), і після цього ви можете негайно почати користуватися Copilot. Увійшовши в систему, ви зможете ставити “більше запитань” і вести “довші розмови”. У додатку також є перемикач, щоб увімкнути GPT-4, який, як пояснює чат-бот, буде “повільнішим, але творчим”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО9to5google

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.