Tesla Cybertruck: довгоочікуваний герой доріг від Ілона Маска пережив перше випробування на міцність, потрапивши в серйозну аварію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напочатку цього місяця Tesla нарешті вивела на ринок свій унікальний електрокар – Cybertruck. З його футуристичним виглядом, схожим на транспортний засіб із науково-фантастичного фільму, він швидко здобув популярність по всьому світу. YouTube наповнений відео про цю вантажівку, але інформації про її довговічність було недостатньо, адже мало хто хоче випробовувати на міцність автомобіль вартістю 100 000 доларів. Однак перша дорожньо-транспортна пригода Tesla Cybertruck дала чітке уявлення про його надзвичайну міцність. Ось що ми знаємо…

Toyota Corolla розбита вщент у першій аварії з Кібертраком

Користувач Reddit опублікував кадри першої аварії за участю Tesla Cybertruck. За повідомленням поліції Каліфорнії, зіткнення між Cybertruck і Toyota Corolla не призвело до загибелі людей, і обидва водії отримали незначні травми. Фотографії, опубліковані безпосередньо після аварії, підтверджують заяви Ілона Маска про довговічність Cybertruck, відзначаючи його “незнищенну” структуру.

На жаль, подробиці аварії невідомі. Але з фотографій видно, що зіткнення було досить сильним, і вплив на обидва автомобілі вражає. Навіть при тому, що Corolla майже вщент розбита, важко визначити, що саме викликало аварію – ось на що здатний Cybertruck. Зрозуміло, що і він зазнав пошкоджень, але можливо, вони настільки незначні, що їх можна не помітити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Tesla Cybertruck довів свою міцність у реальних умовах, але ще більше вражає те, що обидва водії вижили без серйозних травм. Можливо, це обіцяє світле майбутнє для технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.