«Київстар» попередив абонентів про ще одні наслідки атаки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

“Згідно з повідомленням на Politeka.net, “Київстар” попередив своїх абонентів про ще один наслідок цієї атаки. Один з абонентів “Київстар” поскаржився, що досі не може користуватися інтернетом вдома.

Реклама

“Я не знаю, чому нам його не відновили, а іншим відновили, і коли це буде. Ми єдині без інтернету, “Київстар” взагалі класний, але якщо до 29 грудня або до початку Нового року його не відновлять, ми змінимо провайдера! погрожує абонент на офіційній сторінці “Київстар” у Facebook.

У “Київстарі” підтвердили, що наслідки хакерської атаки все ще можуть тривати. Зокрема, це стосується домашнього інтернету. Київстар заявив, що “послуги відновлені, але є локальні проблеми в будинках, де обладнання, яке постраждало від хакерської атаки, потребує заміни”.

У “Київстарі” також розповіли про бонуси. “До кінця 2023 року на ваш контактний номер (обов’язково номер “Київстар”) буде підключено безлімітний інтернет”, – повідомили в компанії абонентам, які повідомили про проблему.

Крім того, надходять скарги на те, що “Київстар” досі не працює. “Спробуйте зареєструватися в мережі “Київстар” вручну”, – порекомендували в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: